UEFA: Fotbaliștii care vor juca în Super Ligă vor fi excluși de la Euro și Mondiale!

Foto: RICHARD JUILLIART/UEFA/AFP via Getty Images

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a avut o luare de poziție după anunțul înființării Superligii Europene de către 12 cluburi de top. 

”Lumea fotbalului, guvernele, întreaga societate dezaprobă acest proiect fără sens. Toate federațiile sunt împotriva acestor planuri cinice.Nu-i interesează decât banii din buzunar, e un scuipat pe obrazul iubitorilor de fotbal.

Nu vom permite asemenea schimbări, iar jucătorii care vor participa la această acțiune cu circuit închis nu vor mai avea dreptul de a reprezenta echipa națională.Nici la Campionatul European, nici la cel Mondial”, a fost avertismentul lui Ceferin, care a precizat că va avea marți o întâlnire în acest sens cu președintele FIFA, Gianni Infantino.

Ceferin și-a nuanțat puțin declarațiile atunci când a fost întrebat dacă această interdicție va fi aplicată de la turneul final al Campionatului European din acest an, spunând că vor trebui studiate detaliile juridice.


Citeşte întreaga ştire aici: UEFA, avertisment fără precedent: ”Fotbaliștii care vor juca în Super Ligă vor fi excluși de la Euro și Mondiale!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *