Artistul Nelu Ploieşteanu a murit de Covid

Nelu Ploieşteanu a murit vineri, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de către Mara Bănică pe o rețea de socializare. Pe fondul complicaţiilor generate de COVID-19, artistul ar fi fîăcut stop cardiac.

”Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua socială. ”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.
Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a povestit Mara Bănică.
Pe 18 martie 2021, vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus, fiind dus direct la Terapie Intensivă şi intubat. Una din fiicele lui Nelu Ploieșteanu anunţase că starea de sănătate a tatălui ei este foarte gravă. Iniţial, artistul a stat două zile în spital, după care a plecat acasă pentru 36 de ore, ca un gest de revoltă pentru că nu suporta masca de oxigen. A ajuns ulterior din nou la Spitalul Floreasca, având saturaţie de oxigen foarte mică.

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *