Preşedintele Klaus Iohannis, anunț important despre vaccin

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în perioada următoare România va primi un număr semnificativ de doze de vaccin anti-COVID-19, punctând că, în acest context, campania de vaccinare poate fi accelerată.

„Avem, iată, la îndemână, soluţia care ne va permite să stopăm pandemia şi să ne recăpătăm normalitatea care ne lipseşte atât de mult. Se numeşte vaccin! Virusul care ne-a afectat dramatic existenţa în ultimul an nu dispare prin violenţă şi manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze şi astfel campania de vaccinare poate fi accelerată”, a spus şeful statului la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Institutului „Cantacuzino”.
El i-a îndemnat pe români să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare.

„Mulţi dintre noi au pierdut pe cineva drag, alţii au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale şi economice au fost şi continuă să fie uriaşe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii şi îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării şi să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”, a afirmat Iohannis.
La eveniment participă premierul Florin Cîţu şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *