INCREDIBIL! Încă un spital a luat foc

Mai multe forțe de intervenție sunt la Spitalul Marius Nasta din București, la o unitate mobilă ATI, pacienții sunt evacuați.

Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde sunt internaţi aproximativ 6-7 pacienţi. Reprezentanţii Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” precizează că pacienţii aflaţi în unitatea mobilă ATI a Institutului „Marius Nasta” sunt transferaţi în compartimentul ATI din interior.

„Institutul de Pneumoftiziologie ‘Marius Nasta’ informează pacienţii şi opinia publică în legătură cu faptul că în această seară a existat un incident la un ventilator dispus în perimetrul exterior al unităţii mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienţii aflaţi în unitatea mobilă ATI sunt transferaţi în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la faţa locului pentru evalua situaţia şi a lua măsurile care se impun”, a informat managerul instituţiei medicale Beatrice Mahler. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *