Naomi Osaka, noua campioană la Australian Open

Naomi Osaka nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.

Ziua a 13-a de la Australian Open a dus mai departe spectacolul tenisului de la cel mai înalt nivel. Atenția ni s-a concentrat pe finala feminină programată pe Rod Laver Arena sâmbătă la ora 10.30, ora României, cea dintre Naomi Osaka, câștigătoare în 2019 la Melbourne, favorita numărul 3, și surprinzătoarea Jennifer Brady, aflată în premieră într-o finală de Grand Slam, favorita numărul 22.

În finala turneului major de la Antipozi, Jennifer Brady, în vârstă de 25 de ani, a câștigat un singur titlu până acum în întreaga carieră și a pornit cu șansa a doua în ultimul act de sâmbătă, în fața mai tinerei ei adversare, dar mult mai experiementate la acest nivel.

„Sunt foarte fericită. Pentru acest moment am muncit întregul presezon”, a declarat Osaka după finala câştigată sâmbătă, la Melbourne, în faţa americancei Jennifer Brady (6-4, 6-3).

„Cred că a fost o bătălie mentală. Amândouă am fost nervoase. Eu am fost foarte nervoasă. Din ce motiv, nu ştiu, întrebaţi nervii mei! Un Mare Şlem vrei să-l câştigi, nu joci o finală doar pentru a fi finalistă. Pentru mine, fiecare ocazie să joc un Grand Slam este o ocazie de a câştiga unul. Din acest motiv, probabil, pun prea multă presiune asupra mea. Însă, sincer, acest lucru mi-a reuşit până acum”, a adăugat nipona în cursul conferinţe de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului cu Brady.

Sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *