Bărbatul care a bătut un copil, într-un parc din Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a agresat doi copii aflaţi într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, unul dintre minori fiind trântit de pământ, a primit luni seara mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Hotărârea a fost luată de magistraţii Judecătoriei Hunedoara după ce bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut duminică după-amiază de către poliţişti, imediat după comiterea faptelor.

„Tânărul a fost reţinut preventiv şi apoi prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probatoriu, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul din municipiul Hunedoara a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de opt ani, la un loc de joacă din localitate.

Băiatul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi este internat la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

„Copilul este în stare stabilă. Nu-i este viaţa pusă în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală”, a explicat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Copilul va rămâne în spital sub supraveghere medicală.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *