EXCLUSIV! Video-Emisiunea Drumurile Noastre B1TV- invitat special Anca Dragu, preşedintele Senatului, al doilea om în stat

Începem un nou ciclu de patru ani de guvernare, cu alt premier, cu ministru nou la Transporturi, cu planuri noi, cu promisiuni de 1000 km de autostradă, deocamdată pe hârtie.

Trebuie să precizez faptul că în ultimii 2 ani s-au construit sub 200 km de autostradă. Am votat la fiecare patru ani, dar dorințele noastre par să nu fi stârnit interesul niciunui politician. De aceea este momentul ca cetățenii României să le demonstreze politicienilor că singtagma, “NU SE POATE” nu mai este de acceptat. Noi, oamenii ne-am săturat, după 31 de ani de la Revoluție, românii parcurg drumul de la București la Brașov, 170 km, în 5 -6 ore.

Valea Prahovei este si mai aglomerata acum, in perioada aceasta de pandemie cand romanii nu prea mai au cum sa mearga in vacante in afara tarii si aleg mai mult tara noastra pentru a-si petrece vacantele. DN1 a devenit și mai aglomerat, cum și A2 București-Constanța probabil că va fi la vara la fel, dacă aceasta situatie de alertă continuă. Oricum ar fi, țara noastră are nevoie de infrastructură.

Văzând că autoritățile nu reușesc să miște nimic pentru a rezolva această problemă, ne-am gândit să demonstrăm că societatea civilă poate face mai mult.

Invitat

Anca Dragu-președintele Senatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *