Ministrul Educației denunță activitatea Monicăi Anisie: „300.000 de elevi NU au făcut școală online”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că cele mai recente raportări arată faptul că sute de mii de elevi nu au avut acces la şcoala online, fie pentru că nu au mijloace informatice, fie din cauză că nu au conexiune la internet.

El anunţă că profesorii vor primi bani pentru a participa la „acţiuni remediale”, în funcţie de volumul orelor la care vor participa.

„Sunt 7203 şcoli în România, care trebuie să fie chestionate prin intermediul sistemului informatic integrat. În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri sunt următoarele: 237.000 de elevi, respectiv 286.000 de elevi nu au avut acces la mijloace informatice, respectiv internet”, a afirmat ministrul Educaţiei duminică, într-o intervenţie la Antena 3. Asta, deși fostul ministru al Educației, Monica Anisie, alături de fostul premier, Ludovic Orban, spuneau că toți elevii fac școală online.

Ministrul a precizat că la minister sunt aşteptate „raportări updatate” la nivelul zilei de luni cu privire la acest subiect. În acest context, Sorin Cîmpeanu a reafirmat nevoia unor acţiuni în cadrul cărora elevii să poată recupera materia pierdută pe parcursul şcolii online.

detalii pe antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *