Patronul farmaciilor Sensiblu şi al caselor de pariuri Fortuna a fost arestat

Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care ar fi ordonat uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciack, a fost arestat, transmite aktuality.sk.

Deţinătorul farmaciilor Sensiblu şi al caselor de pariuri Fortuna a fost arestat. Jaroslav Haščák, cofondatorul Penta Investments, a fost reţinut de poliţia slovacă şi acuzat de fapte de corupţie şi spălare de bani, în urma unui raid asupra sediului Penta, arată ZF. Zeci de poliţişti au luat marţi cu asalt sediul Penta Investment din Bratislava, potrivit raportărilor din media locală. Omul de afaceri Marian Kocner, acuzat de ordonarea asasinării jurnalistului Jan Kuciak, găsit nevinovat de o instanţă slovacă

Penta Investments deţine casele de pariuri Fortuna, iar în urmă cu doi ani a cumpărat cel mai mare grup Pharma de România, ADPharma, care controlează farmaciile Sensiblu.

Deţinătorul farmaciilor Sensiblu şi al caselor de pariuri Fortuna, Jaroslav Hascak este cofondatorul Penta Investments, care are investiții în industria medicală, bancară, real estate și aeronautică. Penta, pe care o controlează împreună cu Mark Dospiva, are interese în Privatbanka, în lanțul de farmacii Dr. Max și operatorul de pariuri sportive Fortuna. Deţinătorul farmaciilor SensibluHaščák și Czech Dospiva, care studiau amândoi la Beijing, au început să importe textile chinezești în lanțuri de magazine din Cehoslovacia.
detalii pe romaniatv.net

foto: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *