Cum a reușit Rareș Lazăr să aibă patru slujbe la stat

De la o vreme, în spațiul public, apar tot mai mulți așa-ziși politicieni, tineri sau proaspăt intrați într-un partid, care au impresia că, o dată înregimentați într-o formațiune politică, sunt deținătorii adevărului absolut, deși, realitatea demonstrează de fiecare dată că mulți dintre ei sunt de fapt doar niște nulități profesionale, promovate mai mult din milă pentru că au lipit și ei afișe, au împrăștiat pliante, au stat în corturile de campanie sau sunt prietenii și protejații unor sefi politici.

Cazuri de nulități tinere sunt bine distribuite și la USR, PSD, Pro România, PMP sau PNL. Rezerva de cadre a partidelor se depreciază de la un ciclu electoral la altul.

eoretic, dupa cel puțin 30 de ani de democrație, după accesul la educație in spirit democratic, fie in România, fie in străinătate tinerii politicieni de astăzi ar trebui să fie acea clasă politică măturizată, cizelată, emancipată, care nu minte, nu manipulează, care știe să își respecte adversarii politici, să impună prin verticalitate, prin cultură, prin studii și profesionalism, prin raționament, prin adevăr și pertinență, așa cum am avut ocazia să vedem la Ion Rațiu, la Corneliu Coposu, la Radu Câmpeanu.

O veritabila revelație politica liberală este un anume Rares Lazar, care in mai puțin de 1 an de zile s-a cocoțat pe funcții și poziții greu de imaginat pentru un tânăr cu școala darămite pentru un jurnalist neoprotestant care tine predici la Speranța TV.

Rareș Lazăr, în vârstă de 27 de ani, a aterizat in PNL direct pe funcția de consilier în Consiliul Local al Secorului 4 deși alți membri au muncit ani de zile și nu au prins un loc eligibil. Rares Lazar se încadrează perfect în noile caracteristici ale politicienilor de astăzi: nu are studii de specialitate, nu are experiență, nu are dimensiunea propriei valori.

detalii pe psnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *