Nicușor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorală

Nicușor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, că l-a descumpănit momentul în care în spațiul public a apărut o înregistrare a unei discuții dintre el și Cristian Zărescu, fost consilier al primarului Sectorului 4.

Adversarii politici s-au folosit de înregistrare pentru a-l acuza pe Dan că ar fi intervenit pentru oprirea unei demolări în Sectorul 4. Nicușor Dan, în schimb, s-a apărat spunând că a încercat să corecteze un abuz. O decizie ulterioară a instanței a demonstrat că a fost vorba de un abuz în acea situație.
„Trebuie să recunosc că m-a descumpănit momentul ăla cu înregistrarea. Eu eram în sediul de campanie cred că la 09.00 -10.00 dimineață. Am ascultat-o cu staff-ul, am pus o postare pe Facebook în care am minimalizat și am fost absolut convinși că n-o să meargă mai departe. De-a lungul zilei nici n-a mers mai departe. Seara am intervenit în emisiunea de la RTV în care mi-am spus punctul de vedere foarte rațional și lucid și credeam că subiectul s-a închis.
Numai că seara respectivă și toată a doua zi până la conferința mea de presă mi s-a părut că subiectul a explodat în media și, mai mult decât atât, că proporția dintre cei care se îndoiau și cei care ascultau mesajul și vedeau că nu e nimic acolo e foarte mare. Asta m-a descumpănit. Bineînțeles, am crezut în continuare că oamenii sunt lucizi și, în cele din urmă, vor înțelege că nu e nimic acolo”, a povestit Nicușor Dan în emisiunea ”Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *