Actorie ieftină! Document exploziv privind calitatea îndoielnică a autostrăzii Sebeș-Turda

Din nou despre Sebes -Turda. CNAIR ia in considerare din nou rezilierea contractului. Avem documente in exclusivitate!! Le prezentam in emisiunea Drumurile Noatre pe B1TV.

Unul dintre cele mai păguboase contracte pentru statul român este cel pentru construcția lotului 2 din autostrada Sebeș-Turda.
Grecii de la Aktor au avut grijă să nu construiască lotul 2 din autostrada Sebeș-Turda.


A fost turnat asfalt, de ochii premierului, grecii de la Aktor, dacă tot treceau Orban și Bode prin zonă au avut grijă să facă rost de câteva basculente cu asfalt.
Deținem situația reală a tot ce înseamnă acest proiect de importanță strategică
Astăzi, grecii de la Aktor chiar dacă au întârziat lucrările cu patru ani, promit că vor finaliza cei 24,2 km de autostradă în șase luni.
Grecii de la Aktor în perioada decembrie 2014-octombrie 2016 ar fi trebuit să termine cei 24 km de autostradă între Sebeș și Turda.
A existat o extensie de timp, până în aprilie 2018, astăzi termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor, conform program, este luna noiembrie 2020.
În cei 6 ani, grecii de la Aktor au reușit să construiască aproximativ 60% din autostradă. Înprezent, dacă în șase ani au reușit să construiască 60% din proiect, în prezent, vor să construiască aproape 40% în numai șase luni.
Situația curentă a proiectului .
Există patru probleme mari și late
Eliberarea amplasamenmtului din zona km 40-trei imobile,
Slaba mobilizare a grecilor de la Aktor și proasta gestionare a activităților în cadrul șanieruluin1
Probleme de calitate
Plata sumei de aproximativ 28 milioane de lei, din decizia nr 1 CAD în baza scrisorii de garanție.
Cu atât mai gravă este situația, cât timp, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în drumul său spre casă, către Sălaj, este nevoit să închidă ochii când trece pe lângă șantierul lotului 2 din autostrada Sebeș-Turda, orbit de performanțele grecilor de la Aktor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *