Vești bune! Când este gata calea ferată Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă. Cât ar putea costa biletul

Ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian, Bode, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, consilierul onorific al premierului Ludovic Orban Gheorghe Popescu, directorul general al CFR SA, Ioan Pintea și directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Florin Dimitrescu au inspectat șantierul căii ferate care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă, potrivit puterea.ro.

Oficialii guvernametali au garantat că linia de cale ferată Gara de Nord Aeroportul Henri Coandă va fi gata în data de 26 August. „Am deblocat lucrările în totalitate, există un litigiu cu cei de la Vienna House Easy Airport Bucharest. Am pus la punct acest conflict și am semnat un protocol prin care am garantat oficialilor Vienna House Easy Airport Bucharest că linia de cale ferată nu afectează stabilitatea și liniștea. Oficialii Vienna House Easy Airport Bucharest ne-au asigurat că retrag plangerea, aproximativ 2/3 din lucrare este finalizată. Un bilet ar putea costa aproximativ 7,5 lei.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a declarat că linia de tren va putea fi folosită ulterior desfăşurării EURO 2020 de către persoanele care locuiesc în localităţile din Nordul Capitalei şi care vor avea posibilitatea să ajungă în Capitală cu trenul în doar 10 minute.

detalii pe puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *