Nicușor Dan, atac devastator la Gabriela Firea

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL, USR-PLUS şi PMP, atac devastator la primarul general Gabriela Firea:

„Gabriela Firea propune în ședința Consiliului General de vineri începerea fuziunilor între mai multe dintre companiile pe care le-a înființat. Operațiunea are două scopuri. 1. Să amestece raportarea financiară și operațională a mai multor companii, pentru a nu fi evidente nici pierderile, nici activitatea dezastruoasă a acestora. 2. Să preia oamenii cu funcții de conducere din companiile fără activitate relevantă, care ar trebui desființate, și să le dea aceleași salarii în alte companii.

Absorbirea companiei turistice și a companiei de agrement de către compania de publicitate este confirmarea faptului că primele două n-au făcut nimic. În loc să fie desființate, oamenii sunt transferați în a treia companie pentru a fi păstrați.
Aceeași situație la absorbirea companiei de tehnologia informației și a companiei de managementul transportului de către compania de managementul traficului.

Cea mai bizară fuziune este absorbirea companiei de pază de către compania medicală. Nu există nicio justificare rezonabilă pentru fuziunea dintre două companii cu obiecte de activitate diferite.

Este firească fuziunea dintre compania de parcuri și compania de întreținerea arborilor și fuziunea dintre compania de construcții și compania de consolidări. A fost absurdă de la început construirea de companii separate pentru aceste activități.

Companiile municipale înființate de Gabriela Firea au adus prejudicii financiare considerabile Bucureștiului. Voi prezenta în curând un bilanț financiar și operațional al acestora.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *