Klaus Iohannis, videoconferință cu prefecții și cu șefii de deconcentrate

Președintele României Klaus Iohannis a transmis pe pagina personală de socializare subiectele abordate în videoconferința cu prefecții și cu șefii de deconcentrate:

„Am avut astăzi o videoconferință cu prefecții și cu șefii de deconcentrate, cărora le-am solicitat să-și facă treaba cu maximă seriozitate, celeritate și să transmită oamenilor din județele lor că, pentru a încetini răspândirea bolii, trebuie să evităm contactul direct.

Știu că este greu. Suntem un popor cu oameni calzi, oameni apropiați, care dorim să fim împreună.

Dragi români din afara granițelor, vă spun cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu veniți în acest an în țară de sărbătorile pascale, pentru a-i proteja pe cei dragi de acasă. În Europa practic nu se mai poate circula. Dacă totuși veniți în țară, va trebui să intrați direct în izolare sau în carantină pentru cel puțin două săptămâni.

Este foarte important să înțelegem cu toții gravitatea situației, dar, în același timp, să nu ne lăsăm cuprinși de panică. Depinde de fiecare dintre noi să oprim răspândirea acestei boli. Noi, românii, am dovedit că, dacă suntem uniți și lucrăm împreună, putem trece cu bine peste orice criză.” a adăugat Președintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *