Hienele coronavirusului. Bestiile profitului. Creșteri de prețuri de 10 ori.

Bestiile profitului sunt hienele care se înfruptă din cadavrul suculent al posibilei catastrofe pentru a-și „optimiza” cu cinism „oportunitatea” oferită de psihoza coronavirusului.

Știrile vânturate în spațiul public despre coronavirus au produs un efect pervers în rândurile comercianților care au simțit miros de profit.

Diverși comunicatori au lansat zvonuri conform cărora hipermarketurile au fost golite de produse și lăsau să se înțeleagă că populația își face stocuri de alimente, care nu se vor mai găsi, fapt care-i ajută pe speculatori să crească prețurile la produsele de bază.

Delirantă este situația din farmacii unde în urmă cu două săptămâni se vindea cutia cu 50 de măscuțe cu 25 de lei ceea ce reprezenta 0,50 lei/măscuță, iar acum o mascuță se vinde cu minim 5 lei/bucată.

O CREȘTERE DE 10 ORI

Farmacistele, femei care în viața de zi cu zi sunt oameni cu frică de Dumnezeu, pe lângă rușinea de a promova medicamente scumpe în detrimentul celor ieftine cu aceeași substanță activă, își feresc cu umilință privirea când trebuie să încaseze banii pe banalele măscuțe.

Vă dați seama ce ar însemna o pandemie adevărată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *