Orban –ATAC disperat la adresa Gabrielei Firea. “E mai proastă decât Oprescu ca şi primar”

Premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac duminică la adresa Gabrielei Firea, spunând că este preocupată de pomeni, pentru că își imaginează că toţi bucureştenii „sunt cetăţeni de mâna a şaptea, chilipirgii şi pleşcari şi pomanagii”. E

El a afimat că Firea a avut un mandat „execrabil” şi că „a demonstrat că e şi mai proastă decât Oprescu ca şi primar”.

Ludovic Orban le-a spus liberalilor, la reuniunea Comitetului de Coordonare al filialei Sector 2 a PNL, că partidul trebuie să câștige alegerile locale în Capitală, pentru că orașul este într-o situație dramatică – „toate sistemele pârâie din încheieturi”.

„Eu vă mărturisesc că nu am crezut că se poate un primar mai prost decât Oprescu. Din păcate, Firea a demonstrat că e şi mai proastă decât Oprescu ca şi primar. Ea ca speaker, ca subretă, ca om de comunicare, sigur că încă îi mai păcăleşte pe oameni. Culmea e că Firea este liderul PSD cu cea mai mare cotă de încredere, dar ea are încredere mai mare în afara Bucureştiului, decât în Bucureşti, că cei care resimt pe pielea lor ce înseamnă administrarea Bucureştiului încep să-şi piardă din ce în ce mai mult încrederea”, a declarat Orban.

detalii pe hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *