Video! Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV. Guvernul Galben se apropie de 100. La Transporturi duduie tăcerea

Premierul Ludovic Orban a greșit palatele, marți dimineață, șoferul șefului Executivului a parcat mașina în fața Palatului Transporturilor. Pentru aproape 100 de minute, Ludovic Orban a fost ministrul Transporturilor.

Din informațiile emisiunii Drumurile Noastre, Ludovic Orban a avut o ședință cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, șefii CNAIR, CFR și conducerea Aeroportului Henri Coandă.

Emisiunea Drumurile Noastre va prezentat săptămânal în exlusivitate poze și filmări de pe șantierul abandonat, autostrada fantoma din centru Ardealului – Sebeș – Turda. Spre stupefacția tuturor și după ce reprezentanți ai partidului de guvernământ au promis și s-au jurat ca vor face ordine când ajung la guvernare.

Au trecut aproape 100 de zile de guvernare Galbenă. NIMIC legat de Transporturi L-am invitat pe domnul ministru, Lucian Bode să facem radiografia mandatului cu bune și rele. Nu a acceptat invitația. Îl așteptăm oricând să intervină. Așa cum v-am spus săptămâna trecută din autostrada fantomă încep să dispară materiale. Este strigător la cer să vedem că nimeni nu face nimic. Domnule Bode când luam cu adevăr măsurile contractuale pe care ni le-am asumat și le-am semnat. Domnule Bode i-ați desemnat câștigători pe accesi constructori pe cele mai mari contracte feroviare care le-am făcut vreodată, 1,4 miliarde de euro.

De ce ne ascundem după fusta mamei Justiția și ne facem că luam decizii. Ați avut în orice moment posibilitatea de a anula deciziile de adjudecare. De ce tot timpul altcineva trebuie să ne facă treaba. E vorba de frica? E vorba de hoție și șpăgi? E vorba de incompetenta? De ce păstoriți mizeria asta fără sa luați decizii. Sunteți direct responsabil. Știți asta? Sau nu v a spus nimeni pana acum. Ce faceti dacă zilele astea CURTEA de apel da verdic favorabil pentru grecii de la AKTOR. Băieții care au bandonat o autostradă în Românnia. SEMNAȚI? Aveți curaj să semnați? Dacă nu de ce nu? De ce aveți nevoie de un judecător să vă facă treaba. Domnule ministru aici sunt banii și nervi romanilor. Nu aveți nici un drept să vă bateți joc de proiectele astea. FACETI CEVA

Emisiunea drumurile noastre va aștepta cu explicații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *