Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a găsit 100.000 de euro pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Chiar dacă în ultimii 10 ani au trecut peste 15 miliarde de euro prin conturile Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, oficialii guvernamentali nu au bani pentru contrucția autostrăzii Comarnic-Brașov.

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătește lucări pentru autostrada Comarnic-Brașov.

Potrivit Registrului Operațiunilor Generatoare de Obligații de Plată din cadrul CNAIR, firma Search Corporation, supervizorul autostrăzii Comarnic-Brașov, LOT 2: SECTOR PREDEAL-CRISTIAN, KM 162+300 – KM 168+600 și drum de legătură a depus o factură în valoare de circa 500.000 de lei.

Anul trecut, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc și șeful CNAIR, Sorin Scarlat, s-au lăudat că cei 6,3 km de autostradă se vor finaliza în decembrie 2019. În prezent, stadiul lucrărilor pentru cei 6,3 km din autostrada Comarnic-Brașov este aproximativ 13%.

În primele zile ale anului, firma Alpenside, constructorul autostrăzii Comarnic-Brașov, LOT 2: SECTOR PREDEAL-CRISTIAN, KM 162+300 – KM 168+600 și drum de legătură a depus o factură pentru lucrări în valoare de circa 3,3 milioane de lei.

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *