EXCLUSIV! Bumbac croșetează între Vio și Ludo un #lavstori; flacăra iubirii arde aeroportul

Premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode au fost “îngenuncheați” de cea mai “bună” PSD-istă din România.

Presshouse.ro a intrat în posesia dovezii că aeroportul Henri Coandă, după 78 de zile de guvernare PNL Ludovic Orban, este tot pe mâna oamenilor numiți de PSD.

Ieri, în mare secret cu majoritate de voturi (80%) a fost aprobată prelungirea cu două luni a mandatului de administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București a Georgetei Bumbac, începând cu data de 20.02.2020. Prezentăm dovada numirii doamnei Georgeta Bumbac.

În prezent, Georgeta Bumbac este secretar general al Ministerului Sănătății.

Potrivit hotnews.ro, Georgeta Bumbac lucrează în Ministerul Sănătății din anul 2011, „a supraviețuit” ultimelor 8 guverne în calitate de director și, mai nou, secretar general în Ministerul Sănătății: Guvernele Boc, Ungureanu, Ponta, Cioloș, Grindeanu, Tudose, Dăncilă și Orban.
Conform celei mai recente declarații de avere și interese, depusă de Georgeta Bumbac în anul 2019, aceasta a câștigat, în 2018, 77.965 de lei în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), 55.646 de lei ca membru al CA al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile și 53.643 de lei ca membru al CA al Companiei Naționale Aeroporturi București. La aceste sume se adaugă 120.204 lei, salariul de director în Ministerul Sănătății.

Mai mult, la butoanele sutelor de milioane de euro din Aeroportul Henri Coandă se află tot Alexandru George Ivan, tânărul numit de fostul ministru PSD Răzvan Cuc.

Nepotul lui Eugen Davidoiu conduce în continuare „vaca de muls” a Ministerului Transporturilor, respecitv Aeroportul Henri Coandă până la asumarea răspunderii, să rămână și după. Astă să fie plata (una din ele) pentru liniștea PSD să treacă moțiunea?

sursa foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *