EXCLUSIV! Emisiunea Drumurile Noastre-Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș despre viitorul autostrăzii Comarnic-Brașov

În ultimii ani, autostrăzile din visele românilor au fost blocate de urme de labă de urs, amfibieni și lilieci, birocrație, incompetență și nesimțire.

Zilele trecute am aflat că autostrada Sibiu – Pitești pune în pericol viața unui gândac, celui mai rar gândac din România, un fel de gândac comoară.

După autostrăzi, demolate, muzeu și abandoate, astăzi, emisiunea Drumurile Noastre vă prezintă o autostradă invizibilă, da România are și autostrăzi invizibile. Valea Prahovei, cel mai aglomerat loc din România, DN1 face legătura Bucureștiului cu Transilvania, o parcare de peste 180 km, în fiecare weekend. Am mers pe urmele autostrăii Comarnic-Brașov, am găsit 16 ani de incompetență. Mai mult, un localnic având casa pe aliniamentul autostrăzii invizibile spune că se vorbește despre acest proiect încă din anul 1968.

În cei 16 ani de construcție a autostrăzii Comarnic-Brașov, un drum invizibil, am avut trei conyracte de parteneriat public privat ratate, acum încercîm că construim cu fonduri de la buget, UE sau imprumuturi. Vorbim despre drumurile noastre, autostrăzi, risc de dezangajare a fondurilor europene și arhitectura instituțională de fondurilor europene pentru perioada 2021-2027 cu arbitrul principal al gestionării banilor europeni.

Invitat

Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *