Firea, primul atac din 2020

La o zi după ce s-a plâns că premierul Ludovic Orban refuză să o primească în audiență, primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează un nou atac la adresa Guvernului.

Ea susține că Executivul tratează Bucureştiul „ca pe ruda străină şi demnă de blamat”. „Poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare”, a scris Firea, joi, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a ținut să transmită că va face tot ce îi „stă în putere” ca să asigure un buget „mulţumitor” pentru spitalele din Bucureşti, chiar dacă nu are susţinerea Guvernului Orban, la adresa căruia a lansat un nou atac.

„Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat – poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare – voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

detalii pe hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *