Olguța Vasilescu votează ce vrea PNL: ‘PSD votează eliminarea supraccizei la carburanți, dar prețul la pompă nu o să scadă. Dar dacă voi vreți…’

PSD votează proiectul pentru eliminarea supraccizei la carburanți, a anunțat deputatul Olguța Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii avertizează însă că, odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, prețul la pompă nu o să scadă, iar statul o să piardă bani.

„O să vă ajutăm și o să vă votăm acest proiect de lege ca să înțelegeți și dumneavoastră ce am înțeles noi, care apropo, am eliminat 102 taxe, inclusiv această supraacciză. După care am văzut ce o să vedeți și dumneavoastră de săptămâna viitoare încolo, când o să producă efecte această lege, că degeaba am eliminat supracciza, că prețul la pompă nu a scăzut și nu am făcut altceva decât să băgăm în buzunarul marilor companii niște bani pe care ar fi trebuit să îi ia statul. Dar dacă nu îi vreți nu e niciun fel de problemă”, a spus Olguța Vasilescu, în timpul dezbaterii asupra proiectului din Plenul Camerei Deputaților, potrivit Mediafax.ro.

Plenul Camerei Deputaților a votat miercuri, proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, după ce comisia pentru Buget a adoptat marți raport favorabil în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *