Robert Sighiartău: Dumnezeu să binecuvânteze România!

Secretarul general al PNL, tânărul deputatul Robert Sighiartău, prezent la ceremoniile oficiale desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României în București, a sărbătorit cu entuziasm ziua tuturor românilor:

„Astăzi este o zi de sărbătoare pentru toți românii. La Alba Iulia, Părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat o misiune importantă – să ducem mai departe proiectul unei Românii unite, să stăm cu fața spre Occident, să luptăm pentru libertate, democrație și dreptul la un trai decent în propria țară.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, când tinerii acelor vremuri au ales libertatea cu prețul propriei vieți. Ei au fost adevărații continuatori ai proiectului politic început în 1918.

De ziua națională a României recunoștința noastră merge către eroii care s-au jertfit pentru țară și libertatea noastră și către toți cei care astăzi contribuie, fiecare prin efortul și munca lui, la prosperitatea, demnitatea și destinul României. Reponsabilitatea pentru viitorul mai bun al țării stă în mâinile noastre.”

„România are viitor pentru că atâția și atâția români o poartă în suflete și în inimi. Așa cum au purtat-o cei o sută de mii de oameni la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918. Așa cum au purtat-o miile de eroi la Timișoara și București, acum 30 de ani.

Iată lecția, mesajul și dorința pe care atâția români ni le transmit, de ziua lor, nouă, politicienilor.

Avem datoria și șansa istorică să le împlinim voința.

Dumnezeu să binecuvânteze România!” a adăugat Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *