Klaus Iohannis: PSD reprezintă moștenirea comunismului

Aflat în plină campanie electorală, Președintele României Klaus Iohannis a lansat un mesaj dur cu privire la PSD și a prezentat programul cu care dorește să câștige al doilea mandat de președinte.

„Au trecut 30 de ani de la Revoluție, însă moștenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetență și corupție, perpetuând atitudini contrare unui spirit democratic, transparent, pro-european.


Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare.
Este timpul pentru a răspunde onest și asumat la întrebarea: Ce avem de făcut pentru ca România să devină o țară normală? Eu știu care sunt pașii și direcțiile de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetățenilor, prezentată astăzi și public, se găsește în Programul Prezidențial „Împreună pentru România Normală”.


Programul prezidențial pe care îl propun românilor reprezintă angajamentul meu de a fi catalizatorul acestui efort de reconstrucție instituțională, dar și morală a ţării.” a transmis Klaus Iohannis pe pagina personală de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *