PSD a pornit campania

În discursul său care a marcat startul oficial al campaniei sale pentru prezidențiale, Viorica Dăncilă și-a prezentat platforma electorală. Candidatul a spus că a ales Racșa pentru că îi este cunoscută zona, iar oamenii sunt calzi și primitori.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat duminică într-o vizită electorală în județul Satu Mare. Dăncilă a ales comuna Racșa, recunoscută ca fief al PSD, pentru a demara campania de strângere de semnături:

„Astăzi, la Racșa, am lansat campania de strângere de semnături și consultare “Alături de fiecare român”. Nu doar Capitala are oameni de seamă, ci fiecare colț al țării, fiecare comunitate, oameni care au nevoie să fie ascultați, respectați și sprijiniți de președintele lor.

Rămân întotdeauna aproape de români, oriunde s-ar afla în țară sau în afara granițelor. Programul meu prezidențial se va scrie în această perioadă cu și pentru oameni!

Vă chem alături de mine, să scriem împreună parcursul României pentru următorii 5 ani, unul al bunăstării, respectului și apropierii dintre români!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *