Viorica Dăncilă: Investițiile în Sănătate, prioritate a Guvernului

În cursul zilei de vineri, premierul a vizitat Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă, cea mai mare maternitate din zona Moldovei, unde este singura clinică de neonatologie. La ieşirea din unitatea medicală, Dăncilă s-a arătat a fi impresionată de vizita făcută la clinica de Neonatologie şi la cea de prematuri.

„Nu există emoție mai mare decât aceea simțită lângă un nou-născut, în primele zile de viață. Stabilizarea micuților și o îngrijire adecvată sunt esențiale, de aceea prioritatea este calitatea actului medical.

Astăzi am vizitat cea mai mare maternitate din Moldova, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Cuza-Vodă” din Iași, județ în care s-au alocat peste 31,5 milioane de euro în ultimii 3 ani pentru achiziția de echipamente medicale. Am cunoscut aici medici buni, profesioniști, cu dragoste și grijă pentru cei mici. Le mulțumesc și îi felicit.

Investițiile în Sănătate, în calitatea serviciilor și a aparaturii din spitale rămân o asumare fermă și o prioritate a Guvernului României.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *