Un clip cu Klaus Iohannis, viral pe internet

Incidentul care a avut loc la Ziua Marinei, când un militar american a leșinat la doi pași de locul în care președintele Iohannis rostea un discurs, continuă să stârnească reacții pe rețelele de socializare, conform activnews.ro.

Jurnalistul Ionuț Cristache a comentat pe Facebok modul în care președintele s-a făcut că plouă, făcând o comparație cu tragedia de la Caracal. Explicând că este vorba tocmai de aceeași lipsă de reacție a autorităților despre care se vorbește de trei săptămâni în cazul de la Caracal.

„Oameni buni, noi vorbim de saptamani despre lipsa de empatie, despre lipsa de reactie a autoritatilor, despre lipsa noastra individuala de reactie,despre nepasare si un soldat lesina langa presedintele acestei tari, iar presedintele n-are nicio reactie! Uitati va pe imagini! Nu schiteaza niciun gest, nu intoarce capul, nu schimba tonalitatea, nimic! Scuza prin cazarmile media e ca „n-a vazut, ce sa faci, daca n-a vazut!” Cum sa nu vezi? Vede o tara intreaga imaginile! Se agita lumea in jur lui, vin oameni cu targa, alearga oameni de colo-colo, este dus pe brate si al nostru… n-a vazut! Pe sistemul, n-a lesinat cum trebuia! Dar cum era bine? Sa faca vreo trei piruete, sa cada in slow motion si in picaj sa dea cu capul de pupitru ca sa fie ok, sa-i cada pe discurs?!”, a comentat, joi, Ionuț Cristache.

Vineri, jurnalistul a revenit cu un filmuleț parodie care nu mai are nevoie de comentarii.

activnews.ro

Iohannis la Ziua Marinei

Atunci când ai un discurs atât de bun, încât nimic nu te mișcă.

Publicată de Romania9 pe Joi, 15 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *