Vești foarte proaste pentru UBER

Acțiunile Uber se prăbușesc cu 8%, după ce gigantul de ridesharing a raportat cea mai mare pierdere trimestrială din istoria companiei, conform BLOOMBERG.

Acțiunile Uber se depreciază cu aproape 8% în tranzacțiile pre-market, după ce compania americană de ridesharing a raportat cea mai mare pierdere trimestrială de la lansarea operațiunilor.
Uber a înregistrat o pierdere de 5,24 miliarde de dolari în trimestrul al doilea, față de un rezultat negativ de 878 milioane de dolari în perioada similară din 2018. Rezultatul include cheltuieli excepționale de 3,9 miliarde de dolari legate de listarea acțiunilor companiei la New York, operațiune derulată în luna mai. Veniturile companiei au urcat cu 14%, până la aproximativ 3,17 miliarde de dolari, însă s-au situat sub așteptările analiștilor. Ritmul de creștere a fost cel mai slab din istoria companiei, scrie Bloomberg.
Acțiunile Uber se depreciau cu 7,87% cu aproximativ două ore înaintea deschiderii oficiale a sesiunii de tranzacționare de astăzi, la 39,59 dolari/unitate, după ce anterior au coborât cu până la 8,6% față de referința de joi.

profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *