Mihai Fifor: Ministerul de Interne are oameni excepționali

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, declară pe Facebook că „Vom întări încrederea oamenilor în Poliţia Română făcând ceea ce trebuie să facem pentru ca din acest sistem să facă parte doar cei care îşi înţeleg şi onorează misiunea”.

În ciuda evenimentelor care umbresc imaginea Ministerului Afacerilor Interne „eroii sunt printre noi, este doar datoria noastră să îi vedem și să le recunoaștem meritele. Iar Ministerul Afacerilor Interne are astfel de oameni excepționali, care au înțeles că au o misiune înaltă și o respectă.

Este motivul pentru care astăzi am ales să-l felicit personal pe colegul nostru plt. maj. Crîșmaru Daniel, din cadrul Gărzii de intervenție Băicoi, care în urmă cu două zile, aflat în timpul liber, a salvat viața unui copil căzut în apele Râului Provița.

I-am acordat cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Interne, Emblema de Onoare, iar, prin ordinul Inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a fost înaintat în grad, în mod excepțional, la gradul de plutonier adjutant.

Astfel de oameni merită recunoștința și respectul nostru – cei care aduc siguranță, salvează vieți, previn tragedii.

Ei și toți cei care, dincolo de meseria aleasă sub jurământ, sunt în fiecare zi în slujba semenilor”, a scris Fifor, pe Facebook.

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *