Bătaie pe șefia CNAIR! Oamenii lui Cuc vor să impună un “băiat” din Teleorman șef peste Compania de Drumuri

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România s-a transformat într-un butoi cu pulbere după demisia directorului general Narcis Neaga.

Găștile din jurul Ministerului Transporturilor, în frunte cu ministrul Răzvan Cuc, “se bat” pentru numirea noului director general al CNAIR. Ședința Consiliului de Administrație al CNAIR, de la ora 14.00, s-a terminat fără numirea unui nou director general. “În acest moment nu este proces verbal al ședinței de Consiliu de Administrație, este viciu de procedură, Consiliul de Administrație nu poate vota un director general cu preluare de atibuții. Oamenii lui Răzvan Cuc au venit cu Sorin Scarlat, cealaltă parte l-a propus pe Cristian Andrei. Nu este în competența CA-ului să voteze o persoană pe funcție de director general cu preluare de atribuții”, ne-au declarat surse guvernamentale.

Sorin Scarlat-Teleorman-Regii asfaltului

Sorin Scarlat este din județul Teleorman, director general adjunct al Direcției Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră, a lucrat la companii precum Romstrade-deținută de regele asfaltului Nelu Iordache, a fost angajat de către asocierile UMB Spedition – PA&CO-Euroconstruct Trading 98, Astaldi – Euroconstruct Trading 98 – Astalrom, ca manager proiecte sau coordonator de activitate.

Cristian Andrei este Director General Adjunct Direcția Generală Exploatare Infrastructură Rutieră în cadrul CNAIR.

La acestă oră se așteaptă un alt Consiliu de Administrație programat la ora 17.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *