Ion Cristoiu, dezvăluiri despre întoarcerea Elenei Udrea în România

Analistul politic Ion Cristoiu afirmă că Elena Udrea este principala beneficiară a deciziei CCR privind completurile de 3, iar acesta este unul dintre motivele pentru care fostul ministru al Turismului a revenit în România din Costa Rica, ţara în care a plecat după condamnarea sa în dosarul Gala Bute.

Ion Cristoiu, care este şi depozitarul celebrului jurnal al Elenei Udrea, a dezvăluit “pentru MEDIAFAX că un alt motiv al revenirii fostului ministru este o carte despre viaţa sa în Costa Rica, pe care o descrie drept un coşmar.
“Sunt două motive pentru care Elena Udrea cred eu că a revenit în ţară, înţelegând că a plecat din Costa Rica. Primul, pe care îl ştiu numai eu sau îl bănuiesc numai eu, ţine de cartea anunţată de Elena Udrea, că a lucrat, lucrează la ea sau a terminat-o, o carte pe care mi-a semnalat-o mie şi m-am angajat public că o vom tipări la Editura Mediafax sub supravegherea mea. Din câte am înţeles, din corespondenţa minimă cu Elena Udrea, pe această temă, ea era în Costa Rica, probabil că se va relua discuţia odată ajunsă în România, această carte se referă la coşmarul prin care a trecut în Costa Rica. E clar că, plecând de la subiectul cărţii că Elena Udrea nu se simte deloc bine în Costa Rica, nu numai în închisoare, ci şi în realităţile din Costa Rica, şi doi, că dacă la un moment dat şi intenţionează să publice o asemenea carte, chiar fragmente din ea, ar deranja enorm autorităţile din Costa Rica. De asta cred că a plecat”, a declarat Ion Cristoiu.
Jurnalistul a explicat că un alt motiv pentru care Elena Udrea s-a întors în ţară este decizia CCR privind completurile de 3, care este în avantajul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *