Peste 500 de apeluri la 112 la Neversea. Dureri abdominale, escoriaţii, febră, alergii, lipotimii, cefalee și traumatisme

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi a Festivalului Neversea, şapte dintre acestea ajungând la spital.

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi a Festivalului Neversea, la punctele de prim-ajutor amenajate în perimetrul evenimentului muzical, şapte dintre acestea fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii suplimentare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în a treia zi a Festivalului Neversea, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU şi medicii care încadrează punctele de prim-ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 495 de persoane.

Dintre acestea, şapte persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. Astfel, printre problemele medicale acuzate de persoanele respective s-au aflat dureri abdominale, escoriaţii, febră, alergii, lipotimii, cefalee, traumatisme. În primele două zile ale Festivalului Neversea, 693 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar dintre acestea 14 au ajuns la spital.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *