Ponta, injurii la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Îi transmite ‘tradiționala ..uie’

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a postat sâmbătă noaptea, pe Facebook, de la Aeroportul Henri Coandă, un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, spunând că aproape o mie de oameni vor să îi transmită acestuia gânduri “de bine”.

”Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!”, âncheie Ponta. ”Aeroportul Bucureşti Otopeni-ora 1.30 dimineaţă! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” (alături de tradionala deja “..ie”): mincinosule,nesimăitule, incompetentule! Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor-care evident are treburi mai importante de făcu! Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!”, a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta spune că pentru a pune porţi electronice accesibile tuturor celor care au paşapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor, ”care nu are timp de aşa ceva!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *