Procurorul general interimar: Un „10 August” poate apărea oricând

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, joi, că, în România, campania electorală mai durează un an şi şapte luni, astfel că un „10 August poate să apară oricând”.

Bogdan Licu a precizat că sunt anchetate toate evenimentele de la protestul din august 2018. „Campania electorală mai durează în România un an şi şapte luni, astfel că un 10 August poate să apară oricând”, a declarat procurorul general interimar, întrebat despre informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora Parchetul Militar ar fi cerut Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca informaţii referitoare la instituţiile care s-au interesat în noaptea de 10 spre 11 august 2018 despre starea răniţilor dupa agresiunile de la mitingul din Piaţa Victoriei.

Parchetul General a anunţat că a extins urmărirea penală în dosarul privind protestul din 10 august 2018, fiind cercetată acţiunea jandarmilor de a evacua Piaţa Victoriei, în urma căreia ar fi fost vătămate drepturile protestatarilor. Procurorii spun că violenţa a fost nejustificată.

mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *