Nunta anului ! Lia Olguța Vasilescu spune DA …

Preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al muncii, senatorul Claudiu Manda şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu se căsătoresc astăzi.

Fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu urmează să spună „da” în fața Stării Civile chiar de Dragobete, varianta românească a zilei internaționale destinate îndrăgostiților, „Valentine’s Day”. Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului Claudiu Manda se cunosc din 1997 și au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare, decizând în cele din urmă să unească familiile și să-și continue drumul în viață împreună. Fostul ministru al muncii se va căsători, duminică după-amiază, 24 februarie, cu alesul inimii sale. Cei doi își vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Viitorii soți vor urma să devină parteneri și în acte oficiale începând cu ora 16:00, după care vor sărbători alături de familie și apropiați la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky), potrivit Libertatea.
Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri și nu dispune de bucătărie proprie, așa că proprietarul acestuia va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *