ALERTĂ METEO: Ploi, lapoviţă, ninsori și vânt. ANM anunţă strat nou de zăpadă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de vânt puternic în mai mult de jumătate din ţară, inclusiv în Municipiul Bucureşti, şi viscol în zona montană, începând de vineri după-amiază, precum şi o informare de ninsori şi vreme rece, ce vizează majoritatea regiunilor.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri București anunță că începând de astăzi, 22 februarie 2019, ora 14:00 până sâmbătă, 23 februarie 2019, ora 16:00, se vor semnala ninsori și strat nou de zăpadă.
În Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Local se va forma ghețuș.
COD GALBEN: Intensificări susținute ale vântului în Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei, viscol la munte ce va determina scăderea vizibilității.
„Rugăm participanții la trafic să reducă viteza și să o adapteze la condițiile meteo-rutiere, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru iarnă, să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate și să conducă prudent”, conform DRDP București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *