Simona Halep joacă prima FINALĂ a sezonului. Când se joacă marele meci

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 19: Simona Halep of Romania celebrates winning her third round match against Venus Williams of the United States during day six of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 19, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Simona Halep a învins-o pe Elina Svitolina cu 6-3, 3-6, 6-4 în prima semifinală a turneului de la Doha.

Românca va juca prima finală a sezonului şi a 34-a din carieră.
Simona Halep traversează o formă foarte bună în aceste zile, iar acest lucru s-a văzut şi în partida cu Elina Svitolina, devenită una dintre principalele rivale în circuitul WTA. După două victorii senzaţionale în Fed Cup la Ostrava, jucătoarea nr. 1 din România a realizat un meci şi mai bun în compania sportivei din Ucraina. Cel mai bun joc din 2019!

Prima semifinală a fost de un nivel foarte ridicat, ambele jucătoare având în arsenal o gamă largă de lovituri spectaculoase, rămase uneori fără replică în terenul advers. Simona a avut un psihic de fier, care a ieşit în evidenţă în cel mai dificil moment al jocului, în setul trei, la 1-4 şi trei mingi de break pentru Svitolina. Fără a-i tremura mâna sau picioarele, Halep a lovit mingea cu foarte mută hotărâre, iar în cele din urmă a întors meciul. Momentul psihologic s-a consumat atunci, iar Simona l-a speculat apoi la maximum în următoarele patru game-uri, pe care le-a controlat cu stil.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *