Lia Olguţa Vasilescu, atac frontal la adresa lui Kovesi: „Să aibă încredere în Justiție, zic!”

Lia Olguţa Vasilescu a reacționat după ce Laura Codruţa Kovesi a anunțat că fost pusă sub urmărire penală.

„Am trăit s-o văd și pe-asta! Laura Codruta Kovesi se plânge ca e abuzată de “statul de drept”! Când? Exact când își făcea campanie sa devină procuror șef european… Pe bune? Sa le spună asta celor care au fost acuzați fix in campanie electorală! Pai sa aibă încredere in Justiție, zic! Ca parca așa era șlagărul “penalilor”… Și, ca să lucram cu materialul clientului, “niște penaaaaali, vor sa conducă țara!” Bine, in speța de fata, chiar Europa! Sau “in politica nu exista prezumția de nevinovăție (ea fiind susținută politic de grupul PPE), iar persoanele asupra cărora planează suspiciuni rezonabile trebuie sa facă un pas lateral”. Am citat corect, nu?
P.S. Și pe mine m-ai chemat tot ca “suspect”. Noroc ca, de la cazul meu, s-au mai schimbat metodele!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.
Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunţat, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *