Atenție! Restricții de trafic în Piața Victoriei din cauza unui miting

Brigada Rutieră a restricţionat traficul, începând cu ora 6,30, pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, cu ocazia mitingului organizat de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere se va permite circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arhitect Ion Mincu. „Începând cu ora 6,30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între Bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzeşti şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe Strada Paris şi breteaua care leagă Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei, precizează Brigada Rutieră.COTAR a anunţat că transportatorii vor protesta miercuri, între orele 9,00 – 15,00, în faţa Guvernului, cu 2.000 de maşini. „Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România reia protestele de stradă, împotriva lipsei de reacţie a Guvernului faţă de cerinţele transportatorilor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea legal. 2.000 de maşini vor fi parcate mâine în faţa Guvernului, iar taximetriştii vor protesta pentru a cere respectarea legii de către autorităţi”, se arată într-un comunicat al COTAR remis agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *