Pensie! Calculator online pentru vârsta pensionării

Casa Națională de Pensii Publice gestionează o aplicație care îi ajută calcularea datei pensionării. Pentru asta, trebuie introduse sexul și data nașterii. Astfel, persoanele care au vechime legală în muncă pot afla online prin intermediul aplicației pusă la dispoziție de către Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), data la care se pot pensiona anticipat, anticipat parțial sau pentru limită de vârstă.

Calculator online pentru calcularea vârstei pensionării

1.Mai întâi trebuie să completați primul câmp al aplicației cu data nașterii. În al doilea câmp al aplicației, trebuie să introduceți sexul.

2.În al treilea câmp trebuie introdus textul de securitate afișat în dreptunghiul verde (acesta este generat aleatoriu la fiecare utilizare a aplicației).

3 După introducerea informațiilor în cele trei câmpuri diferite, trebuie apăsat butonul „Calculează”. Apoi, răspunsul dorit apare mai jos. Vor fi afișate data de pensionare pentru pensionare anticipată, pensionare anticipat parțial și pentru limită de vârstă.
Trebuie ținut cont de faptul că aplicația CNPP calculează data pensionării anticipate, anticipate parțiale sau pentru limită de vârstă strict pentru condiții normale de muncă. Persoanele care au lucrat în condiții mai grele se pot bucura, conform legislației, de reduceri ale vârstei standard de pensionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *