Președintele Iohannis decide soarta celor mai bogate ministere din Guvernul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că l-a sunat înainte de a pleca la Bruxelles, pe preşedintele Klaus Iohannis, solicitându-i un răspuns cu privire la numirile de la Transporturi şi Dezvoltare, iar preşedintele i-a promis că va da un răspuns în zilele următoare.

„Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării şi Transporturilor îşi desfăşoară activitatea fără miniştri titulari. Vom aborda şi acest subiect (n.r.: la Bruxelles) deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru şi apoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri”, a declarat premierul, la România TV. Viorica Dăncilă spune că l-a sunat pe şeful statului cu o zi înainte de deplasarea de la Bruxelles, unde are întâlniri cu oficialii europeni.
„Am sunat ieri la preşedintele Iohannis, l-am rugat să dea un răspuns pentru portofolii pentru că vin la Bruxelles şi e neplăcut să spun că această criză continuă. Domnul preşedinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a spus ce răspuns, doar că va da un răspuns”, a mai precizat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *