Gabriela Firea atacă primarii PSD de la sectoare

Primarul general, Gabriela Firea, spune că primarii de sectoare „care s-au bucurat” de tăierea bugetului pentru bucureșteni, „s-au ocupat de șușe prin sectoare, acestora nu le pasă de soarta bucureștenilor.

„Potrivit legislației în vigoare, toate taxele de proprietate, taxele locale, încasate de la bucureșteni pentru case și pentru mașini, merg la sectoare, deci în veniturile sectoarelor. Atunci vom solicita și noi, dacă rămâne bugetul în această formă, să se modifice legea, ca toate aceste venituri din taxele locale să vină într-un procent semnificativ la Primăria Capitalei, care să acopere factura serviciilor publice, servicii care nu sunt un moft, și nu poți să renunți la ele, dar care sunt, cele mai multe dintre ele, cu infrastructură critică.

Este un gest inconștient că unii primari de sectoare s-au bucurat că Primăriei Capitalei i se taie bugetul, asta înseamnă că ori nu înțeleg administrație publică locală, ori pur și simplu nu le pasă de soarta bucureștenilor”, a declarat Gabriela Firea, marți, într-o conferință de presă.
Gabriela Firea mai spune că acei primari se ocupă de „șușe” prin sectoare.
„Este strigător la cer să vezi doi, trei primari de sectoare, care culmea, au organizat cele mai multe concerte, festivaluri și tot felul de șușe prin sectoare, că postează pe Facebook tot felul de texte prin care spun că este foarte bine că se taie bugetul PMB, că se organizau concerte. Este o răutate de nedescris și o mistificare a adevărului”, a explicat primarul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *