Cornel Pieptea, fost primar al Capitalei: Prelungirea Ghencea îngropată dinainte de a începe!

Cornel Pieptea, președinte PNL Sector 6 spune că Gabriela Firea aruncă una dintre cele mai importante investiții de infrastructură în brațele unei companii municipale, lipsite de experiență și declarate ca fiind înființată ilegal.

“În cadrul ședinței de ieri a Consiliului General al Municipiului București a fost aprobată exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică “Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești“. În noua formă, conform Primăriei Capitalei, lucrarea presupune realizarea a 3 benzi pe sens, trotuar, piste pentru biciclete, linie de tramvai, buclă de întoarcere a tramvaiului, nod intermodal, toate aceste lucrări având valoarea estimată de 559 milioane lei și o durată de realizare de doi ani de la începerea procedurilor de expropriere”, scrie Pieptea pe facebook.
Liderul PNL Sector 6 precizează că proiectul ridică câteva semne îngrijorătoare de întrebare:
“Având în vedere complexitatea lucrării și necesitatea unei experiențe similare relevante, cum poate o companie de stat nou înființată să realizeze o astfel de lucrare? Ce se va întâmpla cu derularea investiției, dacă, după hotărârea instanței privind ilegalitatea înființării, va urma și o hotărâre de dizolvare a Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București? La cum arată lucrurile, lucrarea de investiții “Penetrație Prelungirea Ghencea-Domnești“ va deveni un șantier pentru mult mai mult de 2 ani!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *