Lia Olguța Vasilescu spune că președintele Iohannis se comportă ca un copil

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, la „Sinteza zilei”, că nu are o explicație logică pentru faptul că președintele Klaus Iohannis îi blochează drumul spre Ministerul Dezvoltării.

„Nu pot să găsesc o explicație logică, pentru că se comportă ca un copil care spune ‘știu că e jucăria ta, dar îmi place mie și o iau eu și mă joc cu ea. Cam așa s-a comportat președintele în ultimele săptămâni.
Prima oară a motivat că nu am experiență, a doua oară nici nu ar fi putut să spună că nu am experiență, pentru că veneam totuși dintr-o funcție de primar într-un minister al Administrației Publice Locale. A spus că nu îndeplinesc condițiile legale și a citat și articolele de lege, ori articolele respective se referă la faptul că trebuie să fii cetățean român, și sunt, trebuie să ai domiciliul în România, și-l am, trebuie să nu fii condamnat penal definitiv, și nu sunt, și trebuie să nu ai vreo incompatibilitate și nu am. Deci, practic, a scris ceva pe hârtie ca să fie acolo și eventual să se spună că respectă CCR, dar iată că se încăpățânează în continuare și avem aceeași situație”, a spus Vasilescu, citată de antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *