Cristia Tudor Popescu: „Sper ca WTA să nu fi văzut gestul Simonei”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre meciul Simona Halep și a dezvăluit că în timpul meciului cu Kenin a văzut că Florin Segărceanu, care nu este antrenorul Simonei Halep, i-a dat un sfat din lojă liderului WTA, conform gsp.ro.

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat în turul III la Australian Open după ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4. În turul III, Simona Halep se va duela Venus Williams, locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start.
„S-a văzut azi lipsa de meciuri. De exemplu, micile contracturi pe care le-a avut Simona la mușchii fesieri, în finalul meciului. Cea mai mare problemă a fost lipsa unui antrenor. La un moment dat s-a intors spre tribune și întreba «ce să fac?». A avut și o răbufnire, dar cei din lojă trebuie să suporte și asa ceva. Asta e o formă de descărcare a Simonei. Florin Segarceanu, care nu e antrenorul ei, i-a dat o indicație importantă din mână, care sper să nu fi fost observată de WTA. I-a făcut semn să dea mai curbat, să nu mai dea plat, ceea ce Simona a și făcut. A pus-o pe Kenin în mare încurcatură”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Pro X.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *