EXCLUSIV: Autostrada Sibiu-Pitești! Vezi când avem constructor

autostrada sibiu pitesti

autostrada sibiu pitesti

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmează să anunțe câștigătorii primelor loturi din autostrada Sibiu-Pitești.

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Grațiela Gavrilescu a eliberat avizul de mediu pentru autostrada Sibiu-Pitesti, pe data de 28 decembrie, acesta fiind cel mai important document pentru licitația proiectului de infrastructură rutieră.

În cursul acestei luni, Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, anunță câștigătorii loturilor 1 și 5 din autostrada Sibiu-Pitești, au declarat surse guvernamentale pentru presshouse.ro.

În februarie-martie se vor semna cele două contracte pentru autostrada Sibiu-Pitești. Urmează perioada de proiectare, în cursul acestui an vor începe lucrările

spun sursele citate

În vara anului 2017, oficialii CNAIR au scos la licitaţie tronsoanele 1 şi 5 din Autostrada Sibiu-Piteşti, Sibiu – Boiţa şi Curtea de Argeş – Piteşti).

Povestea autostrăzii Sibiu-Piteşti a început în perioada 2007-2008, în mandatul fostului ministru al Transporturilor, Ludovic Orban a fost o licitaţie pentru cel mai aşteptat proiect de infrastructură rutieră. Tronsoanele 1 și 2, respectiv Sibiu-Boița şi Curtea de Argeş – Piteşti, au în total aproximativ 45 de kilometri, sunt primele loturi de autostradă scoase la licitaţie în acest an.

Autostrada Sibiu-Pitești este un proiect finanțat din bani europeni și fonduri de la buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *