Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E la mare distanță de Ciolacu

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, e convins că Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, va fi următorul președinte al României.

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare”, a declarat Rareș Bogdan, la Digi24.

El a mai spus că Nicolae Ciucă va fi „100% președintele României” deoarece „e un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț”.
„Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe. Faptul că a ținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a continuat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun decât Ciolacu pentru funcția de președinte al României, Bogdan a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *