CS Rapid București, victorie uriașă în Liga Campionilor la handbal feminin

CS Rapid Bucureşti a reuşit o victorie de prestigiu în faţa formaţiei norvegiene Vipers Kristiansand, cu scorul de 30-29 (10-13), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României a câştigat dramatic, cu un gol reuşit în ultima secundă de sârboaica Andjela Janjusevic, din aruncare de la 7 metri.

Campioana ultimelor trei ediţii ale EHF Champions League a început în forţă meciul, a condus cu 5-0 şi 8-1 şi 11-4, iar Rapid a reuşit şase goluri consecutive şi a revenit în meci. La pauză scandinavele aveau trei goluri avantaj, 13-10, dar Rapid a trecut în avantaj după cinci minute din partea secundă (14-13). Rapid s-a desprins chiar la trei goluri, 23-20 (49) şi 28-25 (56), dar Vipers a marcat de patru ori la rând şi a condus cu 29-28. Finalul a fost dramatic, Alicia Fernandez Fraga a marcat când mai erau 25 de secunde, iar Buceschi a reuşit o intercepţie, Janjusevic marcând golul victoriei.

Pentru echipa antrenată de David Ginesta Montes au marcat Eliza Buceschi 6 goluri, Marta Lopez Herrero 5, Dorina Korsos 5, Alicia Fernandez Fraga 5, Estavana Polman 3, Andjela Janjusevic 3, Albertina Da Cruz Kassoma 2, Mathilde Neesgaard Mogensen 1, Orlane Kanor 1.

Portarul Diana Ciucă a avut 14 intervenţii (33,33%).

Pe 18 noiembrie, Rapid va juca următorul meci, revanşa cu Vipers, în Norvegia.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *