Air Force Two aterizează pe aeroportul Henri Coandă

Avionul oficial al vicepreşedintelui american Kamala Harris, Air Force Two aterizează astăzi, pe aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 13.15. Decolarea aeronavei este programată pentru ora 18.00.

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor ne-au declarat că, pe lângă avionul oficial al vicepreşedintelui american Kamala Harris, Air Force Two, pe aeroportul Henri Coandă se vor află încă două aeronave, un Boeing 757 și o aeronavă militară C-130.

Președintele Klaus Iohannis, o va primi la Palatul Cotroceni, pentru consultări politice pe Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii.

Ministerul de Interne a stabilit mai multe măsuri privind fluidizarea traficului, recomandându-le șoferilor să evite deplasarea pe DN1 între anumite ore și să respecte indicațiile agenților rutieri aflați pe traseu.

„Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor. Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, se arată într-un comunicat transmis de MAI. Autoritățile apelează la sprijinul cetăţenilor şi le mulţumește acestora pentru ”înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanţă deosebită pentru România”.

foto: https://dailygazette.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *